Menu Premium
Loading...

Killzone Shadow Fall Developing the Characters Video

Gamekings Redactie 05/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je het mij vraagt, is het altijd interessant om te weten hoe een game tot stand is gekomen. We zien altijd slechts het eindproduct en oordelen dan of het tof is, maar daarvoor is al een heel lang proces aan de gang. In de Killzone Shadow Fall Developing the Characters Video wordt door ontwikkelaar Guerrilla Games en een aantal acteurs verteld hoe de personages van de game tot stand kwamen.

Techniek staat voor niets tegenwoordig. Als je naar eerdere games kijkt, zoals bijvoorbeeld die op de PlayStation en Nintendo 64, dan zie je wat voor stap er is gemaakt op grafisch vlak. Tegenwoordig worden acteurs gebruikt om gezichtsuitdrukkingen zo realistisch mogelijk te laten lijken en worden de bewegingen helemaal gedigitaliseerd met vlaktes en bolletjes op een pak. Zo ook in Killzone Shadow Fall en daar wordt door ontwikkelaar Guerrilla Games flink aandacht aan geschonken met de Killzone Shadow Fall Developing the Characters Video.

In de Killzone Shadow Fall Developing the Story Video gaat Guerrilla Games al uitgebreid in op het verhaal van de game. Natuurlijk hebben de personages daar ook invloed op en heeft ook het verhaal wederzijds ook invloed op de personages. Het is dan ook wel interessant om uit de mond van een acteur te horen hoe hij het spelen van een personage in de game heeft ervaren en wat voor persoon deze eigenlijk is.

Killzone Shadow Fall is natuurlijk een PlayStation 4-exclusive en daarom dan ook alleen op dat platform te spelen. Goed nieuw: De PlayStation 4 is uit in Nederland, dus het is ook mogelijk om de game te spelen. Mocht je daar nog even op moeten wachten, kun je altijd de Killzone Shadow Fall Developing the Characters Video checken!

Killzone Shadow Fall Developing the Characters Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch