Menu Premium
Loading...

Killzone Shadow Fall Announce Trailer

Gamekings Redactie 21/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yeah! Gisteravond is de PlayStation 4 officieel gelanceerd en daarbij horen natuurlijk de eerste beelden van de games die we op de next-gen kunnen verwachten. Onze Hollandse hartjes hoopten al op een aankondiging van een nieuwe Killzone titel en gingen harder kloppen toen de kogel door de kerk was: Killzone Shadow Fall is aangekondigd als launch titel voor de PlayStation 4. Om je een idee te geven hoe Killzone er op de next-gen uit gaat zien hebben we hier de Killzone Shadow Fall Announce Trailer.

Deze nieuwe titel van Killzone speelt zich dertig jaar na de gebeurtenissen van delen 1, 2 en 3 af. De wereld is erg veranderd en de rivaliserende Helghast en Vektans leven samen in één stad, gescheiden door een flinke muur. Die situatie is vergelijkbaar met de Koude Oorlog, en het lijkt een kwestie van tijd voordat de pleuris uitbreekt. Het is jouw taak als Shadow Marshal om dit te voorkomen en enige schade te beperken.

Volgens de designers bij Guerrilla krijgen we een compleet nieuwe omgeving die in een totaal andere situatie verkeerd en spelen we met een nieuwe held. Verder word je in allerlei verschillende situaties gedropt waaruit jij je moet zien te redden. Zo kan je in een all-out vuurgevecht terecht komen, maar je zal ook stilletjes moeten infiltreren. Lekker afwisselend en de trailer beloofd veel goeds.

Natuurlijk is Killzone niet de enige titel die bekend is gemaakt op de PlayStation 4 persconferentie. Wil jij weten wat je nog meer uit de hoek van Sony kunt verwachten? Word jij hier warm of koud van? Laat het ons weten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch