Menu Premium
Loading...

Killzone: Mercenary Gamescom 2013 Trailer

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor Hollandse trots. Hoewel deze game wordt ontwikkeld door Guerilla Cambridge, vanzelfsprekend in Cambridge, is Killzone natuurlijk eigenlijk een product van Nederlandse makelij. Dat deze game is uitbesteed aan de studio in Engeland is eigenlijk ook helemaal niet zo gek, omdat het originele Guerilla uit Amsterdam natuurlijk bezig is met de ontwikkeling van Killzone: Shadow Fall. Het kleine broertje van deze game is er overigens één die we zeker niet moeten vergeten, want wanneer we veel pers moeten geloven, gaat Killzone: Mercenary een system-seller worden voor de PlayStation Vita. Van die game is er dan ook de Killzone: Mercenary Gamescom 2013 Trailer verschenen.

In de trailer wordt nog maar eens onderstreept dat je een Mercenary bent, wat inhoudt dat je eigenlijk alleen maar de bloederige klusjes doet, omdat het geld oplevert. Daarom doe je in deze game ook niet alleen klusjes voor de normaal gesproken ‘good guys’, maar ook voor de Helghast.  Met het geld dat je in de game verdient, kun je dan weer wapens kopen en upgraden, waardoor je nog zwaardere klussen kan aannemen.

Ook wordt het natuurlijk interessant om te zien of de multiplayer er één is waarover naar huis, in dit geval van Cambridge naar Amsterdam, geschreven kan worden. Dit komen we waarschijnlijk al te weten vanaf 27 augustus, want dat is het moment wanneer de Public Beta van Killzone: Mercenary de lucht in gaat. De game zelf verschijnt op 10 september, waardoor we nog maar heel even moeten wachten om met die game aan de slag te kunnen gaan. Tot die tijd kun je de Killzone: Mercenary Gamescom 2013 Trailer eens uitvoerig gaan bekijken.

Killzone: Mercenary Gamescom 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch