Menu Premium
Loading...

Killzone: Mercenary Environments Showcase

Gamekings Redactie 13/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondertussen is het al even mogelijk om rond te schieten in de Killzone-game voor in je broekzak: Killzone: Mercenary. De game van Guerrilla Cambridge, het Britse broertje van het Amsterdamse Guerrilla Games, ligt sinds 4 september in de winkels en wordt positief ontvangen. Dat betekent niet dat uitgeverij PlayStation het idee heeft dat er al genoeg beelden zijn laten zien, want vandaag is de Killzone: Mercenary Environments Showcase onthuld. De trailer geeft een mooi beeld van hoe de wereld van Killzone: Mercenary eruit ziet.

In Killzone: Mercenary volg je het verhaal van Arran Danner en word je in zijn schoenen gezet. Je wordt door verschillende partijen ingehuurd om huurmoorden te plegen en dat zorgt ervoor dat je midden in het gevecht tussen de ISA en de Helghast komt te staan. Het speelt zich vlak na de gebeurtenissen van de eerste Killzone-game af en herleeft verschillende situaties die zich in de franchise voorgedaan hebben. Het zorgt ervoor dat je meer te weten komt over wat er gebeurd is en anders gaat kijken naar het Killzone-universum.

Over het Killzone-universum gesproken, een van de meest sterke punten van Killzone: Mercenary is dat het een grafisch prachtige game is. De titel laat overduidelijk zien dat de PS Vita best wel in staat is om hoogstaande titels af te spelen. Naast het charme-offensief dat Sony heeft ingezet met de indie-games op de PS Vita kun je dus ook voor een goede shooter bij het apparaat terecht.

Killzone: Mercenary ligt, zoals gezegd, al sinds 4 september in de winkels. Dit is wel exclusief voor de PS Vita, dus mocht je de game willen spelen kan dat alleen op Sony’s handheld. In deze trailer kun je meer zien van de wereld waarin Killzone: Mercenary zich afspeelt, dus ben je benieuwd: Check het!

Killzone: Mercenary Environments Showcase

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch