Menu Premium
Loading...

Killer Instinct: Season 2 TJ Combo Trailer

Gamekings Redactie 12/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! TJ Combo is terug en hoe! Zie hem keihard kont schoppen in deze Killer Instinct: Season 2 TJ Combo Trailer.

Veel fighting games lijken een beetje op elkaar, maar de mannen achter Killer Instinct hebben hard gewerkt om hun game voldoende onderscheidend en interessant te maken. De vorige Killer Instinct was al behoorlijk wreed en heeft dan ook heel wat uurtjes in onze consoles gezeten. We verwachten dan ook best wel erg enorm super veel van seizoen twee. Of dat waargemaakt gaat worden in dit nieuwe deel van Killer Instinct moeten we nog gaan zien, maar de trailer geeft ons alvast een voorproefje.

Je hoeft geen diehard Killer Instinct speler te zijn om te zien dat de terugkeer van een badass als TJ Combo super cool is. Natuurlijk hopen we op nog veel meer vette vechtersbazen zoals we uit de eerdere delen kennen, maar voorlopig moeten we het hiermee doen. Gelukkig zijn er al genoeg toffe personages en komen er nieuwe bij. Dus kijk alvast deze trailer als opwarmer op de latere knokpartijen!

Ben jij een koning buttonbasher en wil je maar wat graag los met deze Killer Instinct, of heb je totaal niets met deze franchise? Laat het ons vooral weten hieronder in de comments!
nieuws20140610_KillerInstinctSplash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch