Menu Premium
Loading...

Killer Instinct Launch Trailer

Gamekings Redactie 21/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Xbox One-lancering staat binnen niet al te lange tijd te gebeuren in Noord-Amerika en veel andere landen van over de hele wereld. Wij zitten er niet tussen, maar we krijgen wel mee hoe vet alles is en gaat zijn. Check hier de Killer Instinct Launch Trailer, welke gelijk nieuwe informatie bekendmaakt over de game. Ra ra ra, wat zou het zijn? Check ‘t zelf!

Killer Instinct is zo’n serie die al sinds jaar en dag meegaat. De laatste Killer Instinct-game stamt uit 1996, maar de serie is helemaal terug met deze aankomende titel voor de Xbox One. Ontwikkelaar Double Helix Games is keihard aan de slag gegaan om het oude gevoel in een verfrissend jasje te steken, om nostalgie en next-gen perfect samen te laten komen. Verschillende personages uit de originele games zijn al bevestigd, waaronder Jago, Black Orchid en Sabrewulf.

En tada, daar wordt een nieuw personage bevestigd in de Killer Instinct Launch Trailer. Verschillende karakters, waaronder Cinder, Riptor en Kim Wu moeten nog steeds bevestigd worden, maar waarschijnlijk kunnen we die op termijn ook wel verwachten.

Als je nog nooit van Killer Instinct gehoord hebt, ben je waarschijnlijk geen fan van fighting games. De serie bestaat al sinds 1994 en is razend populair onder fans van het genre. Het is dan ook een aardig slimme zet om deze keihard terug te brengen. De game is voor nop te spelen (dan wel met één personage) voor elke Xbox One-bezitter. Mocht je toch meer personages willen, moet de portemonnee getrokken worden. Of dat het waard is, weet de Killer Instinct Launch Trailer je wel te vertellen.

Killer Instinct Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch