Menu Premium
Loading...

Kijk vanavond om 22:30 Gamekings bij de Ubisoft Digital Days op MTV!

Gamekings Redactie 30/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week is begonnen, er moet keihard gewerkt worden en er is maar één manier om ‘s avonds heerlijk je rust te pakken: Gamekings kijken, natuurlijk! Het tweede deel van seizoen 14 is al een paar weken aan de gang en we zagen onder andere vorige week Skate episch uit z’n dak gaan in Los Angeles, toen hij daar was om WWE 2K14 te checken. Ook deze week wordt stad en land afgereisd om ervoor te zorgen dat jij de vetste games kunt zien. Kijk vanavond om 22:30 Gamekings bij de Ubisoft Digital Days op MTV!

Soms lijkt het erop dat het leven als gamejournalist alleen maar vol met luxe zit, maar onze eigen Boris heeft aan den lijve ondervonden dat dit zeker niet altijd het geval is. Hij kreeg namelijk de zware taak om in geen minuut langer dan anderhalf uur maar liefst vijftien games te checken en te beoordelen of deze het spelen waard zijn. Zo zie je onder andere wat hij vindt van Might & Magic: Duel of Champions en het nieuwe jasje van Assassin’s Creed Liberation HD.

Als je naar buiten kijkt, besef je dat de zomer stilletjes voorbij gerend is. De herfst is praktisch al begonnen. Dit betekent niets anders dan een nieuw deel in de FIFA-serie en onze grootste voetbalfanaten, JJ en Skate, hebben plaatsgenomen in de studio om erachter te komen of FIFA 14 beter speelt dan zijn voorganger. Zouden de altijd kritische heren het met elkaar eens zijn dit jaar?

Het houdt niet op met epische games, want Melle en Dennis hebben Ryse: Son of Rome gecheckt. Deze Xbox One-exclusieve titel moet ons laten zien waartoe de next-gen console van Microsoft in staat is, want wat is dit een mooie game. Gelukkig weten Melle en Dennis ons te vertellen of Ryse: Son of Rome meer te bieden heeft dan alleen grafische pracht.

Een serie die al jaren loopt, is Need for Speed. Het nieuwste deel komt eraan en uiteraard is er voor jou gecheckt of ze bij Electronic Arts met Need for Speed: Rivals nog steeds de smaak te pakken hebben.

Alsof er nooit een einde aan komt, zit de Gamekings Ubisoft Digital Days aflevering vol met nóg meer gruwelijke games. Er zit maar één ding op en dat is vanavond om 22:30 intunen op MTV!

Kijk vanavond om 22:30 Gamekings bij de Ubisoft Digital Days op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch