Menu Premium
Loading...

Kijk vanavond om 22:30 de Gamekings Spookjacht Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 19/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamekings is vanavond lekker terug op de vaste tijd! In deze vierde aflevering zoeken Melle en Skate het paranormale op, want ze gaan op spokenjacht. Oeeehhh! Dit doen ze voor de 3DS game Luigi’s Mansion 2, waarin de groene loodgieter voor de tweede keer last heeft van spoken. Lukt het ze om in contact te komen met spoken? Kijk vanavond om 22:30 de Gamekings Spookjacht Aflevering op MTV en volg de spookjacht van Melle en Skate.

Om in contact met spoken te komen, kun je meerdere dingen proberen. Zo kun je een plek bezoeken waar het spookt, een Ouija bord gebruiken, of een spooky seance houden. Schijnbaar spookt het ook op de Amsterdamse wallen, want daar starten de mannen in ieder geval hun jacht en ondergaan ze een ware seance om contact te krijgen met geesten. Luigi heeft geen probleem om spoken te vinden, want in Luigi’s Mansion 2 barst het van de transparante verschijningen. Omdat Skate en Melle toch in de spoken vibe zitten, is het een mooi moment om de nieuwe 3DS game te bespreken.

Vanuit de veiligere en spookvrije studio komen de games Army of Two: The Devil’s Cartel, Fire Emblem Awakening en Assassin’s Creed IV: Black Flag langs. Fire Emblem Awakening is naast Luigi’s Mansion 2 ook een grote titel voor de Nintendo 3DS. De Fire Emblem serie is een turn-based RPG serie en daarom niet de meest toegankelijke franchise. Komt Fire Emblem Awakening goed uit de verf op de 3DS? Over toegankelijkheid gesproken, de Army of Two serie overdrijft hierin misschien een beetje. Een typisch gevalletje ‘tieten-schieten-helikopter’. Of heeft de nieuwe Army of Two: The Devil’s Cartel meer in huis? Tenslotte wordt er vooruitgeblikt op een van de grootste games van dit najaar: Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Of het Melle en Skate lukt om in contact te komen met geesten, kun je vanavond zien in de Spookjacht aflevering om 22:30 op MTV. Vergeet ook niet vanavond een foto te sturen van hoe jij Gamekings aan het kijken bent via Twitter met “Ik kijk #Gamekings“. Je maakt namelijk nog steeds elke week kans op zo’n exclusief “Ik kijk #Gamekings” t-shirt!

Kijk vanavond om 22:30 de Gamekings Spookjacht Aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch