Menu Premium

Kijk vanavond om 23:40 naar de Wii U aflevering van Gamekings op MTV

Gamekings Redactie 08/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Wii U was al speelbaar op Firstlook, de lucky bastards die erbij waren hebben het dus al kunnen ervaren. Vanavond kun je kijken hoe Gamekings het ervaren heeft, dus pak een stoel, kruk of skippybal en kijk vanavond om 23:40 naar de Wii U aflevering van Gamekings op MTV.

De Wii U geeft natuurlijk een nieuwe manier van gamen door de Gamepad controller, dus ontwikkelaars zijn maar eens goed gaan kijken hoe ze hier zo origineel mogelijk gebruik van kunnen maken. Een van de titels waar dit misschien nog het best naar boven komt, is Rayman Legends. Dennis en Boris blikken er vanavond op even samen vooruit.

We verlaten het hoofdkantoor van Nintendo in Duitsland ook nog om een blik op de nieuwe Need For Speed Most Wanted te werpen en gaat FIFA fan JJ samen met Skate eens goed zitten voor FIFA 13. Kijken of Skate nog warm kan draaien voor een FIFA game.

Steven en Jelle hebben Hurth… Harth… Herthumurfur… Hearthfire gespeeld, de nieuwe DLC voor The Elder Scrolls V: Skyrim. Na al hun epische battles zijn ze uitgeput en is het tijd om eindelijk eens te rusten met je huisje, boompje, beestje en je twee kinderen. Oh ja, en je steward voor alle rotklusjes.

Terug in Duitsland wordt New Super Mario Bros. U goed onder de loep genomen, want een nieuwe console van Nintendo kan natuurlijk niet zonder een nieuwe Mario. Ook Skylanders is terug en komt naar de Wii U, dus die komt ook even langs vanavond. Mocht je dus kinderen hebben, dan ben je daar met deze game voorlopig eventjes vanaf.

Maar er is nog een game gemaakt, een game om alle Nintendo games bij elkaar te brengen en in de Wii U te verbinden. We hebben het over Nintendo Land en die is Gamekings zeker niet ontgaan. Genoeg redenen dus om vanavond je tv eens aan te zetten. Oftewel, kijk vanavond om 23:40 naar de Wii U aflevering van Gamekings op MTV.

Kijk vanavond om 22:20 naar de Wii U aflevering van Gamekings op MTV

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch