Menu Premium
Loading...

Kijk deze week de Gamekings WWE 2K14 Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 16/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl we vorige week in Keulen zaten om jou alle games op de Gamescom 2013 te laten zien, hebben we deze week Skate op pad gestuurd naar het altijd zonnige Los Angeles voor WWE 2K14. We zijn er ietsjes eerder dan je gewend bent, dus kijk deze week de Gamekings WWE 2K14 Aflevering op MTV!

Het belooft niets anders dan een epische week te worden. We trappen maandag om 22:00 af met een spiksplinternieuwe Gamekings-aflevering waarin we van Skate alles horen over het aankomende WWE 2K14. Ontwikkelaar 2K Games heeft de WWE-serie nu in handen en moet aan alle fans gaan bewijzen dat zij de beste worstelgame kunnen maken die je ooit hebt gespeeld. Skate is in Los Angeles om te game te checken en vertelt jou of 2K Games geslaagd is een toffe game neer te zetten.

Bethesda heeft met de The Elder Scrolls-serie goud in handen, want miljoenen fans spelen deze games al jaren vol enthousiasme. In 2014 is het tijd om de serie om te dopen tot een ware MMORPG, door middel van The Elder Scrolls Online. Jelle heeft Dennis meegenomen de studio in om hun verwachtingen met jou te delen. Zouden zij enthousiast zijn?

Boris en Martin hebben urenlang intensief The Wonderful 101 zitten spelen om te checken of dit een titel is die de Wii U zou kunnen redden. De ‘mass-hero’ action-game van Platinum Games komt exclusief uit op Nintendo’s laatste console en het zou natuurlijk mooi zijn als dit een game is waar Wii U-bezitters ontzettend blij van worden.

Als klap op de vuurpijl hebben Dennis en Jelle het over Titanfall, de eerste game van ontwikkelaar Respawn Entertainment. Titanfall komt uit in de tweede maand van 2014 en de twee heren hebben ‘m al kunnen checken. Zij vertellen jou hun ervaring met de game en of je deze straks in je collectie moet hebben of niet.

Het is deze week tijd voor de Gamekings WWE 2K14 Aflevering op MTV. Heb je maandag geen tijd gehad om te kijken, ben je het vergeten of wil je ‘t gewoon nog ‘n keer zien? Hieronder vind je de tijden waarop je de Gamekings WWE 2K14 Aflevering op MTV nog ‘n keer kunt zien!

Maandag: 22:30 uur
Donderdag: 23:25 uur (HH)
Vrijdag: 1:00 uur (HH)
Zondag: 23:00 uur (HH)

Kijk vanavond om 22:00 de Gamekings WWE 2K14 Aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch