Menu Premium
Loading...

Kijk om 22:30 uur de Gamekings CoD Championship aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 03/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een spiksplinternieuwe aflevering gaat Gamekings ook deze week internationaal, want Martin is helemaal naar het voor iedereen bekende Hollywood gevlogen om daar het Call of Duty Championship 2013 mee te mogen maken. Nu wil je natuurlijk maar al te graag weten wie dit kampioenschap heeft gewonnen, dus kijk om 22:30 uur de Gamekings CoD Championship aflevering op MTV!

Wel 32 teams gaan in het verre Los Angeles helemaal los met Call of Duty: Black Ops 2 en dat allemaal om een totale prijzenpot van maar liefst 1 miljoen dollar. Ook Nederland werd op dit grote, internationale toernooi vertegenwoordigd, die eer had het team Fariko Allstars. Benieuwd of zij er met de hoofdprijs van 400.000 euro vandoor gaan? Dat gaat Martin je vanavond vertellen naast hoe het gesteld is met de Black Ops 2 Uprising DLC.

En, zoals je gewend bent, hebben we nog meer games voor je klaar staan. Zo gaan we het vanavond hebben over Watch Dogs, waarin inwoners in een stad volledig worden gecontroleerd door ctOS, wat staat voor Central Operating System. Alle data van inwoners wordt bijgehouden, zoals e-mails en creditcardgegevens. Hoe mooi het systeem ook lijkt, een hacker kan in het verhaal natuurlijk niet ontbreken en dat is waar Aiden Pearce aan bod komt.

Ook de sandbox game Terraria komt voorbij, waarin je op zoek gaat naar allerlei materialen om jouw wereld op te bouwen. Dat bouwen doe je niet voor niks, want ‘s nachts zullen verschillende monsters je het niet makkelijk maken. Sinds kort is deze game ook uit voor de console en dat moet natuurlijk besproken worden. Wat al jaren alleen op de PC te spelen is, is World of Warcraft. De game weet het al bijna een decennium vol te houden, maar niet zonder expansions en patches uiteraard. De laatste patch 5.3 is zeker de moeite waard om beter te bekijken en die bespreking krijg je dus ook nog voorgeschoteld.

Natuurlijk is er nog veel meer te zien vanavond dus plan je avond vrij, reserveer de bank alvast, trek lekker een biertje open en kijk om 22:30 uur de Gamekings Call of Duty Championship 2013 aflevering op MTV!

Vergeet natuurlijk ook vanavond niet om een foto van jezelf te tweeten met ‘ik kijk #Gamekings’, want wie weet win jij wel het exclusieve ‘Ik kijk #Gamekings’ t-shirt, die niet in je kledingkast mag ontbreken. Kijk om 22:30 uur de Gamekings CoD Championship aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch