Menu Premium
Loading...

Kijk om 22:30 uur de Gamekings Beyond: Two Souls Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 26/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Oui! Vanavond komen we rechtstreeks vanuit hartje Parijs: de stad van de liefde, baguettes, brie en de Eiffeltoren. Om al deze redenen is Pascal alleen niet afgereisd naar Frankrijk. Nee, er zijn even belangrijkere dingen. Beyond: Two Souls bijvoorbeeld. Hij mocht namelijk de Franse Quantic Dream studio bezoeken om Beyond: Two Souls te spelen. Sacre blue! Ja zeker en vanavond kun je deze trip zien, dus kijk om 22:30 uur de Gamekings Beyond: Two Souls Aflevering op MTV!

Geen mooie romance voor Pascal tijdens deze trip naar Parijs, maar wel een emotionele achtbaan die Quantic Dream in bijna elke game weet voor te schotelen. Ook met Beyond: Two Souls probeert Quantic Dream je mee te voeren in een meeslepend verhaal. Deze keer speelt Academy Award nominee Ellen Page de hoofdrol, dus qua geloofwaardige voice-acting en het andere acteerwerk moet het wel goed zitten. De vorige game van Quantic Dream, Heavy Rain, zorgde alleen wel voor wat discussie: Was het een game of een interactieve film? Gaat Quantic Dream met Beyond: Two Souls alle sceptici van zich afslaan met deze nieuwe game? Pascal weet er in ieder geval een stuk meer van door zijn bezoek aan de studio.

Naast Beyond: Two Souls wordt er ook nog gesproken over drie andere games vanuit de studio. Zo kijken we of Diablo 3 een toekomst heeft op de consoles van Sony, maken we belachelijke stunts met Trials Evolution: Gold Edition, en gaan we met Sly Cooper op zoek naar het dievenboek in Sly Cooper: Thieves in Time. Dus voordat je vanavond richting Koninginnenacht vertrekt, check je eerst natuurlijk de nieuwe Gamekings aflevering om 22:30 uur op MTV!

En je weet het, vergeet niet een foto van jezelf te sturen terwijl je Gamekings kijkt via Twitter met de volgende tekst: Ik kijk #Gamekings. Misschien win jij deze week wel dat exclusieve ‘ik kijk #Gamekings’ shirt!

Kijk om 22:30 uur de Gamekings Beyond: Two Souls Aflevering op MTV!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch