Menu Premium
Loading...

Kijk deze week de Gamekings Gamescom 2013 deel 2 Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 09/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week hebben we het tweede deel van het seizoen afgetrapt met de Gamekings Gamescom 2013 deel 2 Aflevering op MTV, waarin we ontzettend vette content kregen vanaf de Gamescom 2013. Nu keren we terug naar het zonnige Keulen om nóg meer games te checken. Kijk deze week de Gamekings Gamescom 2013 deel 2 Aflevering op MTV!

Je hebt vorige week al kunnen zien dat het heel gezellig was op de Gamescom 2013 en deze week zien we daar nog veel meer van. Zo zien we hoe Pascal en Skate voor eerste keer in hun leven met de Oculus Rift mogen spelen en hebben de heren ook heel wat te vertellen over Bungie’s aankomende MMO, Destiny. Dat is niet alles, want Pascal neemt Skate ook mee om Dead Rising 3 te checken op de beursvloer. Zombies zijn helemaal hip en happening en is natuurlijk de vraag of Dead Rising 3 echt zo vet gaat worden als dat ons beloofd wordt.

We krijgen ook meer te zien van Ubisoft’s aankomende action-adventure Watch Dogs. Skate en Pascal hebben ook deze game gecheckt op de Gamescom 2013. Zouden ze er enthousiast over zijn? Dat kunnen ze je uiteraard het beste zelf vertellen. Check het!

Ook vanuit de studio zijn er weer genoeg games besproken. Dennis en Martin schuiven aan om aan jou te vertellen of Killzone: Mercenary voor de PS Vita jouw zuur verdiende centjes waard is en Melle neemt Dennis mee naar de studio om het te hebben over The Bureau: XCOM Declassified. Ben je benieuwd of virtueel piraatje spelen nou echt zo tof is? Dan is er goed nieuws voor je, want Jelle en Steven hebben het in deze kersverse Gamekings Gamescom 2013 deel 2 Aflevering over Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Heb je afgelopen maandag de Gamekings Gamescom 2013 deel 2 Aflevering op MTV gemist? Dan kun je hieronder vinden wanneer je nog steeds de kans hebt deze epische aflevering te checken!

Maandag: 22:30 uur
Donderdag: 23:25 uur (HH)
Vrijdag: 1:00 uur (HH)
Zondag: 23:00 uur (HH)

Kijk om 22:30 de Gamekings Gamescom 2013 deel 2 Aflevering op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch