Menu Premium

Kijk de livestream met Rocket League en Halo terug!

Ruud 17/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week heb je al kunnen genieten van Jelle die uit zijn dak ging bij het spelen van deze game. Vandaar dat we besloten hebben om nog een weekje Rocket League te streamen. Naast Rocket League wilden Emiel en Karim graag aan de slag met de Halo Master Chief Collection. Zet dus je drinken maar vast koud en kijk de livestream met Rocket League en Halo terug!

Rocket League is een indiegame en de opvolger van Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars. De opvolger heeft in ieder geval een makkelijkere naam gekregen en heeft een aantal aanpassingen ten opzichte van het vorige deel. Zo is de ball-cam aangepast waardoor je niet heel de tijd een knop hoeft in te drukken om het te activeren.

Halo Master Chief Collection kwam eind vorig jaar uit en heeft de nodige kritiek te verwerken gekregen. De kritiek ging vooral over de matchmaking problemen die zich voordeden. Inmiddels loopt de Collection een stuk soepeler en kun je lekker aan de slag met Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2, Halo 3 en Halo 4.

Heb jij de livestream met Emiel, Vasco en Karim gemist? Kijk dan hier de livestream met Rocket League en Halo terug!

DISCLAIMER: We hebben de livestream via 4G mogelijk gemaakt, waardoor de video op bepaalde plekken kan haperen. Wij waren genoodzaakt dit te doen, omdat het internet eruit lag.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch