Menu Premium
Loading...

KickBeat Launch Trailer

Gamekings Redactie 03/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na maar liefst drie jaar van ontwikkelen kunnen we volgende week eindelijk aan de slag met KickBeat, een uniek concept gemaakt door Zen Studios. Voor je besluit of je de game daadwerkelijk wilt aanschaffen, moet je zeker de KickBeat Launch Trailer effe checken!

Zen Studios is een relatief kleine Hongaarse game-ontwikkelaar. Eerdere games als Ghostbusters: The Video Game, waarvan zij de Nintendo DS-versie maakten, en Zen Pinball scoorden redelijk goed. Na een uitstel van ongeveer een jaar komt deze kleine game-studio met KickBeat. KickBeat focust zich niet alleen op het gevecht en het maken van combo’s, maar ook op de muziek. Door middel van op het juiste moment op de beat een combo te maken, is het mogelijk je tegenstander uit te schakelen en zo punten te verdienen. Als je de liedjes niet leuk vindt in de game, dan maak je gewoon je eigen soundtrack en level in de ‘Beat Your Music’-modus. Verderop in het spel zal het moeilijker worden en zal je nog beter je best moeten doen in het ritme te blijven. Verschillende artiesten hebben meegewerkt om de tracks te maken en de nummers die in de game verwerkt zitten zijn dan ook uiterst goed voor het vechtwerk.

Voordat ik deze trailer had gezien, deed KickBeat me een beetje denken aan ballet voor mannen, waarbij je de tegenstander door middel van een sierlijk rondje tegen de grond moest werken. Deze trailer spreekt dat echter tegen, gewoon lekker combo’s maken en slachten die hap. In Amerika kunnen ze KickBeat al spelen op de PlayStation 3 en de PS Vita. Wij in Europa moeten helaas wachten tot 11 september, want dan zal de game ook het Europese vasteland binnen komen vliegen. Stiekem toch zin gekregen om deze game te gaan spelen? Check dan heel snel de KickBeat Launch Trailer!

KickBeat Launch Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch