Menu Premium
Loading...

Kom naar de Gamekings Premium Kerstborrel in Blast Galaxy!

Yun Lai 10/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de Gamekings Warme December Maand, en dat betekent dat natuurlijk heel veel gezelligheid. Naast alle extra Premium items gaan wij ook iets leuks organiseren. Hoe kunnen we het jaar nou beter afsluiten dan met onze community. Daarom is het feestje voor jullie, de kijkers, de bazige bazen!

Waar is dat feestje?

De Gamekings Premium Kerstborrel zal plaatsvinden op 20 december om 19:00 in Blast Galaxy. De vetste arcade hal van onze enige echte Steven in Amsterdam. Iedereen is natuurlijk van harte welkom. Maar als jij een Premium baas bent, dan betalen wij de entree voor jou. Maar dat is nog niet alles. Want als Premium lid mag jij ook één vriend of vriendin meenemen naar het feestje. Mocht je nog geen Premium lid zijn, dan ben je alsnog van harte welkom. Dan betaal je alleen wel de volle prijs van €12,50- aan de deur om naar binnen te komen. Eenmaal binnen mag je onbeperkt gamen tot je er bij neervalt.

Sicke giveaways

Naast alle gezelligheid zijn er natuurlijk ook toernooien waar je exclusieve prijzen kunt winnen. Bijvoorbeeld de Gamekings x Lee truien, die nergens verkrijgbaar zijn. Behalve dan op onze Gamekings Premium Kerstborrel. Daarnaast hebben we natuurlijk heel veel games, merch en andere collectibles om weg te geven. Alsof je nog meer redenen nodig hebt om naar het leukste feestje van het jaar te gaan.

DJ Richard ‘F*cking’ Simon

Maar als je nog steeds niet bent overtuigd dan gaat dit je zeker overhalen. Als kerst op de taart hebben wij een speciale set van niemand minder dan: DJ Richard Simon!

Zorg er dus voor dat je Premium lid bent of wordt. Mocht je erbij willen zijn, stuur dan een mailtje naar: redactie@gamekings.tv. Zet in de titel duidelijk dat het voor de Gamekings Premium Kerstborrel is, en vermeld je naam + achternaam, en of je iemand mee neemt. Dan zien wij jou op 20 december om 19:00!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch