Menu Premium

Ken Levine is begonnen met het schrijven van een nieuwe game

Gamekings Redactie 13/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is reden voor een feestje, want er is naar alle waarschijnlijkheid een nieuw pareltje in de maak. Ken Levine is begonnen met het schrijven van een nieuwe game, daar gaat je gamershartje toch sneller van kloppen.

Voor mensen die de goede man nog niet kennen, Ken Levine is een grote speler in de games-industrie. Als er een man is die een enorme, maar goed beredeneerde fantasie heeft, is hij het wel. De 46-jarige man uit New York is verantwoordelijk voor verscheidene epische verhalen. Ken Levine zit achter het verhaal van BioShock Infinite, waar menig gamer in is opgegaan en pas bij de credits uit is gestapt. Ook heeft hij gewerkt aan Thief en een eigen studio beheerd.

Ken Levine liet vandaag weten via een tweet dat hij is begonnen met het schrijven van een nieuwe game. Al snel volgde een vraag op de tweet van de schrijver. “Waar put je je inspiratie uit?” Het antwoord van Levine was kort, maar niet heel krachtig. In het lijstje noemt Ken onder andere Mad Men en de Coen Brothers. Het verhaal lijkt dus af te steven op een jaren ’60 setting. En als het hem lukt te tippen aan de kwaliteit van een van de Coen meesterwerken moet het wel goed komen. Maar goed, hoe kunnen we hier nu al over oordelen? De man is pas begonnen, laten we hopen dat we snel meer informatie krijgen. Ken Levine benadrukt in zijn tweet overigens wel dat hij aan ‘iets anders’ gaat werken dit keer. Is het dan gedaan met de zo geliefde BioShock serie? Wie weet…

Ken Levine maakt ons heel blij met zijn tweet, maar roept tegelijkertijd veel vragen bij ons op. Bij jou toch ook? Speculeer er lekker op los in de comments.

Ken Levine is begonnen met het schrijven van een nieuwe game

Ken Levine is begonnen met het schrijven van een nieuwe game

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch