Menu Premium
Loading...

Kekke kleurtjes in kneiterveel custom Xbox One-controllers

Franky Mangal 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen kent vast nog wel de customizable faceplates voor Xbox 360. Ook met de Xbox One gaat Microsoft gamers de kans geven om naar hartenlust te customizen en doet dit met kekke kleurtjes in kneiterveel custom Xbox One-controllers.

Het gaat er wel iets anders aan toe dan bij de Xbox 360. In plaats van zelf controllers in verschillende kleuren op de markt te brengen, zoals ze deden met de faceplates, heeft Microsoft het Xbox Design Lab in het leven geroepen. Met het Xbox Design Lab bezoek je een website waar je vrijwel elk onderdeel op een controller helemaal naar eigen smaak kunt aanpassen. Van de voorkant tot aan de achterkant, de triggers, schouderknoppen en D-pad, alles is van kleur te veranderen. De mogelijkheden zijn niet eindeloos, maar met ruim 8 miljoen mogelijke kleurencombinaties kan iedereen vast wel zijn eigen favoriete controller samenstellen.

Maar het veranderen van de kleur is nog niet alles. Je kan ook een klein stukje tekst in de controller laten graveren, zoals bijvoorbeeld je Gamertag. De controllers die beschikbaar worden via Xbox Design Lab zullen dezelfde zijn als de controllers die mee worden geleverd bij de nieuwe Xbox One S, met kleine verbeteringen ten opzichte van de originele Xbox One-controller. De controllers bevatten een Bluetooth-verbinding voor beter bereik en kennen een betere grip bij de handvatten.

Een precieze releasedatum voor de controllers is nog niet bekend, maar de bedoeling is dat ze vanaf oktober verscheept gaan worden. Ze zijn wel al te pre-orderen. Wat voor kekke kleurencombinatie wil jij voor je nieuwe controller? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch