Menu Premium

Kaartverkoop van Firstlook 2013 begint zaterdag 18 mei!

Gamekings Redactie 17/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tienduizenden bekeken de trailers op Gamekings.tv en op de Facebook-pagina van Firstlook en wisten het toen al: Firstlook 2013 komt er aan. En wel op 5 & 6 oktober in de vertrouwde Jaarbeurs in Utrecht. We hebben nog meer nieuws voor je, want de kaartverkoop van Firstlook 2013 begint zaterdag 18 mei!

Wat een ongehoord brute editie kan dit worden, zeg. Alle voortekenen wijzen er namelijk op dat we een spraakmakend en sensationeel najaar tegemoet gaan. De releases van de twee next-gen consoles, de primeur van consoles uit de indiehoek, de eerste next-gen games, een nieuws GTA, een nieuwe Zelda, PC’s die al snel krachtiger zullen zijn dan de next-gen’s, en eSports, dat dankzij free-to-play games als League of Legends en DoTa 2 met een enorme revival bezig is. Het zijn allemaal ingrediënten die Firstlook 2013 tot een must go kunnen maken.

Firstlook 2013 vindt zoals eerder gezegd plaats in het weekend van 5 & 6 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht. Net als vorig jaar worden in de weken na de E3 de eerste standhouders bekend gemaakt. Het feit dat Firstlook bij veel uitgevers inmiddels op de internationale event-kalender staat, geeft echter het vertrouwen dat er in oktober maximaal uitgepakt wordt.

Voor de snelle beslissers is de kaartverkoop vanaf zaterdag 18 mei gestart via www.firstlookevent.nl. Er kan op dit moment gekozen worden uit twee type kaarten. Allereerst is er net als vorig jaar een gelimiteerd aantal VIP-tickets van 20 euro beschikbaar, die de bezoeker ondermeer recht geven om twee uur eerder naar binnen te mogen en voorrang verschaffen bij het bezoek aan een theater. Daarnaast zijn er de Early Bird tickets, die 8 euro kosten. Let op: Firstlook is alleen toegankelijk voor personen van 14 jaar en ouder!

Alle verdere info over Firstlook vind je natuurlijk op www.firstlookevent.nl en ga ook regelmatig naar de Facebook pagina van Firstlook, www.facebook.com/firstlookevent, voor leuke inside informatie en andere toffe dingen.

Kaartverkoop van Firstlook 2013 begint zaterdag 18 mei!

Kaartverkoop van Firstlook 2013 begint zaterdag 18 mei!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch