Menu Premium

Juventus gaat als Piemonte Calcio door het leven in FIFA 20

Alex 16/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De voetbalclub Juventus zal voortaan door het leven gaan als Piemonte Calcio. In de FIFA gamereeks welteverstaan. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de deal die de club heeft gesloten met concurrent Pro Evolution Soccer van Konami.

Konami slaat terug

In het aankomende FIFA 20 zal Juventus dus niet meer te vinden zijn. Dankzij de deal die Konami gesloten heeft met de Italiaanse voetbalclub, is Juventus exclusief te spelen in Pro Evolution Soccer. EA Sports is echter nog altijd heer en meester als het gaat om licenties van bekende voetbalclubs, toch is het misschien wat zuur voor de die hard FIFA-fans om nu met Piemonte Calcio te moeten spelen.

What’s new?

Het grootste verschil is natuurlijk de naam Piemonte Calcio. De club krijgt een eigen logo en natuurlijk de bijbehorende shirts. Het zal je niks verbazen dat alles zal worden aangepast waar voorheen de naam Juventus op stond. Grote namen zoals Cristiano Ronaldo blijven ongewijzigd. Jij als FIFA-speler kan nog steeds in de digitale voetbalschoenen stappen van alle spelers van Juventus, die er ook gewoon nog uit zien als de real life spelers.

Speel je veel FIFA Ultimate Team dan weet je als geen ander dat chemistry een grote rol speelt. Ook hierin zal er weinig gaan veranderen nu Juventus niet meer meedoet in FIFA 20. Spelers van Piemonte Calcio komen ook gewoon nog in aanmerking voor speciale items binnen de FUT-modus. Eigenlijk is het wel vast te stellen dat het merendeel ongewijzigd zal blijven, als we de officiƫle FAQ-pagina van EA mogen geloven. Wil jij als FIFA-fan echter toch met de voetbalspelers aan de gang onder de naam Juventus, dan zal je FIFA 19 op moeten starten. De club blijft met naam en toenaam aanwezig in de reeds verschenen delen.

FIFA 20 zal op 27 september van dit jaar het levenslicht zien, voor zowel de PlayStation 4, Xbox One en de PC.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch