Menu Premium

Just Cause 4 drie maanden na release naar Xbox Game Pass

Hylke Haagsma 06/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Just Cause 4 is een open wereld sandbox game van Avalanche Studios. Hij is pas enkele maanden uit, maar lijkt nu al naar de Xbox Gamepass te komen. WindowsCentral ontdekte dat de game al beschikbaar is voor de Xbox Game Pass. Dit sluit helemaal aan op een eerdere Tweet van het Xbox Game Pass account.

Geen beste start

Just Cause 4 kwam afgelopen December pas uit, het feit dat de game nu al op de Gamepass staat is een extra teken van de tegenvallende resultaten van de game. Hem op de Game Pass laten plaatsen is een manier om er toch voor te zorgen dat meerdere mensen weer met de game aan de slag kunnen en zullen gaan. Het is niet de eerste game van Square Enix die slecht verkoopt, Shadow of the Tomb Raider haalde ook tegenvallende resultaten. Deze game werd dan ook al een maand geleden toegevoegd aan de Xbox Game pass.

De Xbox Game Pass krijgt behoorlijk wat games

Op 12 maart zal er nog een game bekend worden gemaakt die geplaatst zal worden op de Gamepass. Hou onze site goed in de gaten de twaalfde voor dit nieuws! In februari werden het tweede seizoen van The Walking Dead, Headlander en Epic Mickey 2 toegevoegd op de Game Pass.

Ook Alien: Isolation is nu te downloaden in de digitale gamewinkel. Die game speelt zich vijftien jaar later af dan de eerste film uit de Alien-reeks. Je neemt de rol aan van Amanda Ripley-McClaren, die de verdwijning van haar moeder Ellen onderzoekt. Amanda wordt naar het station Sevastopol overgebracht om de zwarte doos van het Nostromo-schip te vinden. Gaandeweg komt ze erachter dat het station geterroriseerd wordt door een Alien.

De nadruk in de game wordt gelegd op survival, aangezien je jezelf constant aan het verstoppen bent. Daarnaast krijg je niet alleen te maken met een xenomorph, die voorzien is van een flinke dosis eigen AI, maar op het verlaten schip dwalen ook nog een handjevol oude bemanningsleden rond. Deze gasten zijn compleet van het padje en zijn vooral schuw voor alles en iedereen dat niet bij hun eigen bemanning hoort.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch