Menu Premium

Just Cause 3: Sky Fortress verschijnt 8 maart voor Season Pass-houders

Duncan Israel 03/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alle Season Pass-bezitters van Just Cause 3 kunnen vanaf 8 maart aan de slag met het eerste DLC-pakket, genaamd Sky Fortress. De mensen die geen Season Pass hebben, hoeven echter niet getreurd te zijn, want morgen komt er een nieuwe patch voor de destructieve game van ontwikkelaar Avalanche Studios.

Zo zullen bijvoorbeeld de laadtijden verminderen met twintig tot vijftig procent. Het DLC-systeem wordt geïmplementeerd, zodat de game klaar is voor de Air, Land and Sea Expansion-pakketten. De mogelijkheid om de landschappen te streamen is ook verbeterd, hierdoor kunnen de kijkers ook meegenieten van de mooie gebieden die het eiland van Medici te bieden heeft. Daarnaast zullen er een hoop bugs gefixt worden, waardoor een grote hoeveelheid crashes en glitches ook verholpen moeten zijn.

De Sky Fortress-update zelf gaat een hoop pracht en praal met zich meebrengen, zoals je hier al hebt kunnen zien. Het DLC-pakket kan los worden aangeschaft vanaf 15 maart voor iedereen die geen Season Pass heeft. Alle andere pakketten zullen nog voor het einde van deze zomer uitgebracht worden.

Bron: VG24/7

Just Cause 3: Sky Fortress verschijnt 8 maart voor Season Pass-houders

Just Cause 3: Sky Fortress verschijnt 8 maart voor Season Pass-houders

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch