Menu Premium

Just Cause 3 Mech Land Assault DLC verschijnt volgende week

Suzanne de Jong 31/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen maart mochten we de eerste DLC voor Just Cause 3 verwelkomen. Het is dus weer de hoogste tijd voor nieuwe content. En dat gaat ook gebeuren, want Just Cause 3 Mech Land Assault DLC verschijnt volgende week op de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

In de DLC zit onder meer een gravity gun die mogelijk maakt dat je met objecten kunt gooien. Verder krijg je ook de mogelijkheid om een effectieve ‘ground pound’ uit te voeren. Ook is er een nieuwe functie die ervoor zorgt dat je een ‘Mech buddy’ kan oproepen die je bijstaat in alle chaos. Niet geheel onbelangrijk, in de Mech Land Assault DLC zit ook een heel nieuw gebied om te verkennen. Dit maakt met de originele map en de expansion van Sky Fortress de speelruimte binnen Just Cause 3 behoorlijk groot. Tot slot kan je, zoals de titel van de DLC al een beetje verklapt, twee verschillende Mechs besturen en hiermee jezelf over de gehele map verplaatsen.

Als je in het bezit bent van de season pass, dan kun je vanaf 3 juni al aan de slag met deze nieuwe uitbreiding. Mocht je de season pass niet bezitten, maar wil je de uitbreiding van Mech Land Assault wel spelen? Dan ben je genoodzaakt om iets langer te wachten, namelijk tot 10 juni. De laatste DLC voor Just Cause 3 verschijnt deze zomer en zal het thema water krijgen. Ga jij het land verder verkennen in Just Cause 3 met deze DLC? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch