Menu Premium
Loading...

Journey Announce PS4 Trailer

Karen Koch 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2012 kwam er een indie-game uit voor de PlayStation 3 die door veel mensen bijna onmiddelijk als een pareltje werd beschouwd. Journey was een emotionele reis door een verlaten woestijn, waarbij je in je eentje de game door moest komen. Mocht je deze game ook heel graag op je PlayStation 4 willen spelen, dan kan dat. De Journey Announce PS4 Trailer is hier te bekijken en je krijgt daarmee ook meteen de sfeer van de game te pakken.

Dat de game naar de PlayStation 4 zou komen was al langer bekend, maar nu krijgen we er ook een trailer bij. Dit juweeltje van de vorige generatie was met lovende kritieken ontvangen en het is dan ook geen grote verbazing dat Sony deze ook op de PlayStation 4 beschikbaar wil maken. Ontwikkelaar Thatgamecompany staat wel echt bekend om dit soort sfeervolle, emotionele reizen in hun games, want ze kunnen ook de games Flow en Flower op hun naam schrijven. Het is ook geen wonder dat sommige mensen deze games zelfs als kleine kunststukjes beschouwen.

De nieuwe trailer voor Journey laat geen gameplay-beelden zien, maar een game als Journey heeft dat niet nodig. De ontwikkelaar heeft genoeg naamsbekendheid opgebouwd dat ze op alleen een visual, wat reviews en spectaculaire muziek het idee achter de game kunnen overbrengen.

Fans kijken halsreikend naar uit naar de game en ook mensen die de game niet op de PlayStation 3 hebben gespeeld, zullen gecharmeerd raken van de eenvoud van Journey. De game heeft echter nog geen releasedatum gekregen. Wel komt deze game later dit jaar nog uit. Tot het zo ver is kan men voor de Journey Announce PS4 Trailer nog een bekijken en zichzelf alvast emotioneel voorbereiden op de reis.

Journey Announce PS4 Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch