Menu Premium

John Romero teaset nieuwe first-person shooter

Joep Omes 19/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je het level wat hij voor de aankomende reboot van de Doom-franchise heeft ontworpen niet meetelt, heeft John Romero, een van de oprichters van id Software en mede-bedenker van klassiekers als Quake en Doom, al heel erg lang niks van zich laten horen in shooter-land. Nu heeft de veteraan van de game industrie echter de radiostilte doorbroken met een mysterieuze tweet!

In de tweet linkt hij naar een artikel van Shacknews, wat het bedrijf HOXAR Inc. bespreekt. HOXAR prijst een nieuwe techniek aan die het mogelijk maakt om zonder VR of AR-bril virtuele simulaties binnen te stappen, waarbij het geheugen van de gebruiker wordt geanalyseerd om het zo levensecht mogelijk te maken.

John Romero zegt in zijn tweet dat dit nog wel eens wat zou kunnen worden, met daarbij de hashtags #pc en #fps. Is HOXAR een echt bedrijf? Is HOXAR een bedrijf in een game? Uit de website van HOXAR kunnen we het niet opmaken, maar het heeft zelfs een eigen Twitter- en Facebookpagina.

Hoe dan ook, met deze tweet bewijst John Romero precies de betekenis te weten van het woord ‘teaser’. Ben jij benieuwd of Romero een nieuwe first-person shooter voor ons in petto heeft? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

John Romero teaset nieuwe first-person shooter

John Romero teaset nieuwe first-person shooter

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch