Menu Premium

Jet Set Radio verschijnt ook op Vita

Gamekings Redactie 25/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

SEGA-klassieker Jet Set Radio is onderweg naar de PlayStation Vita. Naast de komende HD-remake voor de Xbox 360 en PlayStation 3 verschijnt de game deze zomer zodoende ook op de handheld van Sony.

Straks kun je dus overal waar je bent de stad van Tokyo-to op z’n kop zetten. Als vanouds wordt dat door de cartoony stad heen racen terwijl je de boel compleet onder beklad met liters graffiti, dansend op de welbekende breakbeat-tunes van deze geliefde titel.

Natuurlijk wordt er met de Vita-versie ook gebruik gemaakt van de functionaliteiten op de handheld. Zo zal je bijvoorbeeld met het touchscreen graffiti kunnen spuiten en moet de camera op de Vita ook dienen voor geinige extraatjes. Volgens VG247 zou je vermoedelijk je eigen graffiti kunnen fotograferen en toevoegen aan de game.

Al met al wordt het hoogstwaarschijnlijk lachen, gieren, brullen met deze comeback van Jet Set Radio. Naast console-eigenaren zullen dus ook Vita-gamers kunnen genieten van een trip down memory lane met deze geliefde Dreamcast-klassieker van SEGA.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch