Menu Premium
Loading...

Jet Set Radio Launch Trailer

Gamekings Redactie 19/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jet Set Radio ken je misschien nog van de Dreamcast. Het was een vernieuwende game uit juni 2000 die veel aandacht kreeg, omdat deze als allereerste cel-shading rendering toepaste. Hoe de remake er uitziet, kun je zien in de Jet Set Radio Launch Trailer.

De titel wekt misschien een beetje verwarring, aangezien ze de remake exact dezelfde naam hebben gegeven als het origineel (zonder er iets als “HD remake” achter te zetten). De remake is gisteren verschenen voor de PlayStation 3 en is vandaag speelbaar op je Xbox 360 en PC. Op 16 oktober zal de game ook uitkomen voor de PS Vita. Daarnaast zal er in de toekomst ook een versie verschijnen voor iOS en android, dus kun je straks ook je tags op je mobiel plaatsen.

Het is twaalf jaar geleden dat je voor het eerst kon rondskaten in Tokyo-to om je graffiti op de muren van de stad achter te laten. De game werd toen zeer goed ontvangen door zowel gewone spelers als critici. Nu kun je al je avonturen in HD gaan herbeleven. Er zijn echter wel enkele dingen toegevoegd of verbeterd. De remake versie bevat onder andere leaderbords en een vernieuwd camera systeem.

De zeer herkenbare en populaire soundtracks zullen natuurlijk ook allemaal terugkeren. De oude fans van de game zullen hier erg blij mee zijn. Het was voor die tijd één van de beste verzameling tracks in een videogame.

Deze nieuwe trailer legt het game principe nog even haarfijn uit. Het is dus één en al nostalgie in de Jet Set Radio Launch Trailer.

Jet Set Radio Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch