Menu Premium

Jedi: Fallen Order is bij launch Star Wars zijn snelst verkopende game

Lars Leeftink 26/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de Star Wars-games tot nu toe alles behalve best-sellers zijn gebleven is een feit. Ondanks dat de naam altijd wel zorgt voor de nodige inkomsten, is een echte geslaagd Star Wars-game lastig te vinden. Die trend lijkt met Star Wars Jedi: Fallen Order doorbroken te zijn. Naast de goede reviews die deze game krijgt, blijkt nu ook uit de cijfers dat het een goede game is. Jedi: Fallen Order is namelijk de snelst verkopende Star Wars game ooit.

En er worden nog meer records verbroken

Want naast dat dit de snelst verkopende Star Wars game aller tijden is, is het ook EA’s top-selling Star Wars titel op PC tijdens de eerste launch-periode. Beter dan games als Star Wars: Battlefront 1 en 2. En natuurlijk is alles en iedereen bij EA en Respawn Entertainment meer dan blij: “On behalf of Respawn and EA, we thank everyone for their support of the studio and the team throughout the development and launch of Star Wars Jedi: Fallen Order. Telling a story in the Star Wars galaxy is a dream come true and the reception from the fans has been incredible,” zei Vince Zampella, Head of Respawn. “With the launch of the game, the debut of The Mandalorian and the upcoming release of Star Wars: The Rise of Skywalker, it’s a great time to be a Star Wars fan!”

Jedi: Fallen Order

In Star Wars Jedi: Fallen Order spelen de gamers als Cal Kestis, een voormalige Padawan die zich verschuilt nadat de Jedi bijna zijn weggevaagd. Order 66 is namelijk uitgevoerd door The Emperor. Tijdens zijn gevecht om te overleven komt Cal snel in aanraking met Cere Junda, een voormalige Jedi Knight, en Greez, de levensgrote Latero-piloot, die het bemanningsschip genaamd de Stinger Mantis bestuurd.

BD-1, Cal’s trouwe droid die net zo charmant als nuttig is en bijna altijd op de schouders van Cal te vinden is, zal spelers helpen bij het navigeren en verkennen van verschillende planeten, waaronder de Wookiee-thuiswereld, Kashyyyk en een nieuwe planeet genaamd Zeffo. Cal en zijn hulpgenoten proberen het rijk en zijn nieuwe vijand, de tweede zuster van de Inquisitie, een stap voor te blijven. Dit allemaal terwijl ze een mysterie ontrafelen dat verbonden is aan een oude buitenaardse beschaving die de Jedi-orde kan helpen herbouwen. En dat is alles wat we gaan vertellen, want anders hoef je de game niet meer te spelen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch