Menu Premium

Je kunt vanaf nu een documentaire over For Honor zien op Netflix

Hylke Haagsma 08/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Benieuwd naar het development proces voor de Ubisoft game For Honor? “Playing Hard”, een docu-film die achter de schermen ging toen Ubisoft For Honor ontwikkelde, en is op Netflix in Nederland te zien.

Een uniek kijkje achter de schermen

De film zou “ongekende toegang geeft tot een zeer geheime wereld” van “de grootste entertainmentindustrie ter wereld”. De documentaire laat de creatie zien van het spel For Honor over een periode van vier jaar. “Terwijl het productieteam groeit van 40 tot 500 mensen, zijn we getuige van het menselijke theater dat betrokken is bij het maken en lanceren van een grote videogame,” aldus de videobeschrijving.

De makers zetten alles op het spel

“In ’s werelds grootste videogamestudio werkt een constant groeiend team aan het opbouwen van For Honor, een game die een epische oorlog tussen Vikingen, ridders en samurai in scène zet. Net als de personages van het spel, zullen de belangrijkste makers tegenslag krijgen in hun persoonlijke leven. “Van Montreal tot Los Angeles, via Keulen, Moskou, Seattle en Azië volgen we Creative Director Jason VandenBerghe, Producer Stéphane Cardin en Brand Manager Luc Duchaine terwijl ze worstelen om een ??idee tot leven te brengen.

Naast het commerciële succes van het spel , staan hun dromen, angsten en relaties op het spel. Zelfs als je geen interesse hebt in For Honor, geeft de docu een fascinerend inzicht in hoe een videogame zich verplaatst van een idee naar een volledig gerealiseerd product.

Op 1 april namen de rabbids de game nog over, iets waar mensen behoorlijk van schroken aangezien de beestjes niet de meest geliefde zijn in de wereld van de games. Gelukkig bleek het om een tijdelijke 1 april actie te gaan.

Ga jij de documentaire kijken? Of als je de docu al hebt gekeken, wat vond je er van? Laat het ons weten in de comments! Als je benieuwd bent naar de documentaire dan kun je hieronder een trailer bekijken. We zijn benieuwd wat jullie van de docu vinden!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch