Menu Premium

Je kunt sinds vandaag The Warriors spelen op je PlayStation 4

Duncan Israel 05/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar komt met een nieuwe game, of eigenlijk een re-release. Je kunt sinds vandaag namelijk The Warriors spelen op je PlayStation 4. De game kwam ruim elf jaar geleden uit voor de PlayStation 2 en nu is hij terug!

The Warriors kennen we natuurlijk allemaal als film met een cultstatus uit de jaren zeventig, waarin bendes uit New York het tegen elkaar opnamen tijdens het dagelijkse gevecht om te overleven. The Warriors was de, in het leer getrokken, bende van Coney Island. Rockstar heeft in 2005 besloten van deze film een game te maken en dat deden ze goed. Rockstar staat natuurlijk bekend om hun grove manier van een verhaal vertellen. De set van The Warriors was daarom uitermate geschikt hiervoor.

De game volgt hetzelfde verhaal als uit de film. In 2005 waren veel critici blij met de manier waarop Rockstar deze film had ‘vergamed’. De game komt nu naar de PlayStation 4, maar het is geen remake of remaster van de vorige editie uit 2005. De game wordt in zijn geheel overgezet naar de PlayStation 4 met 1080p-resolutie en bevat nu ook Trophies. Rockstar is een groot fan van de functie om oude PlayStation 2-games over te zetten naar de PlayStation 4. Ze kwamen al eerder met Bully, Manhunt, GTA 3, GTA Vice City en GTA San Andreas naar de current-gen console.

Nu hebben ze The Warriors dus aan die lijst met games toegevoegd. Mocht je de game in 2005 gemist hebben, of ben je zo jong dat je de hele film nog nooit gezien hebt, dan is het zeker de moeite waard!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch