Menu Premium

Je kunt nu je eigen 3D-geprinte Skylanders maken

Jeroen Wiersma 03/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als het aan Activision ligt, is het deze oktober de maand van de creatie en dat heeft natuurlijk alles te maken met de release van het zesde deel van de Skylanders franchise. Om net weer een stapje verder te gaan in het toys-to-life genre kun je vanaf nu je eigen 3D-geprinte Skylanders maken!

Om je vast op te warmen voor het avontuur is vandaag de Skylanders Creator app uitgebracht. Hiermee kun je aan de slag met dé feature die centraal staat in Skylanders Imaginators, namelijk het zelf creëren van je helden. Je hebt allerlei onderdelen waaruit je kunt kiezen en op die manier kun je zelf een Skylander samenstellen. Daarbij kun je in de app, net als later in de game, meer onderdelen verdienen, wat je nog meer mogelijkheden biedt.

Heb je de perfecte Skylander gemaakt? Dan kun je daar een 3D-print van laten maken, of een trading card, en gebruiken in de game die over een kleine twee weken uitkomt. Ben je helemaal trots op je creativiteit, dan kun je daarnaast ook nog een t-shirt met jouw held erop laten maken en het op die manier met iedereen delen.

Ten slotte is er ter promotie een wedstrijd waarin je als ontwerper je eigen skylander kunt winnen en verschijnt de nieuwe serie Skylanders Academy op 28 oktober op Netflix. Dus dan kun je Skylanders ontwerpen, spelen, dragen en kijken. De game Skylanders Imaginators verschijnt op 14 oktober voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, Xbox One en Xbox 360.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch