Menu Premium
Loading...

Je kunt je nu opgeven voor de Ghost Recon Wildlands beta

Rens van Nerum 07/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ghost Recon Wildlands komt steeds dichterbij en aangezien de meeste zitten te popelen om de game te kunnen spelen, is het nu mogelijk om je op te geven voor de Ghost Recon Wildlands beta.

Toen Ghost Recon Wildlands voor het eerst aangekondigd werd op de E3 2015, zaten we allemaal aan het beeld gekluisterd. De game blies iedereen omver met zijn wrede trailer en gruwelijke gameplay footage. In de trailer kon je zien hoe je gebruik kunt maken van vele opties in de jacht op drugscartels. Zo heeft ieder personage in je team zijn eigen tactieken, tools, en een shitload aan wapens om kont te kunnen schoppen. Ook heb je de beschikking over vele voertuigen zowel op land als in de lucht. Zo zagen we motoren, armored vehicles, parachutes en helikopters voorbij komen. Wil je meer weten over de inhoud van de game? Check dan even hier de preview van Boris en Steven van Ghost Recon Wildlands.

Inmiddels zijn we weer een tijdje verder sinds de E3 en staat iedereen natuurlijk te springen om de controller in hand te nemen en aan de slag te gaan met deze game. Dan hebben wij goed nieuws voor je, want je kunt je vanaf nu opgeven voor de Ghost Recon Wildlands beta. Inschrijven kun je hier doen! Ga jij je opgeven? Drop het in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch