Menu Premium

Je kunt eindelijk Ditto vangen in Pokémon GO

Karim Shehata 23/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al sinds het moment dat Pokémon GO uit is, is iedereen gefascineerd door Ditto. Deze Pokémon was namelijk nog helemaal niet te vangen, tot nu! Sinds de laatste update kun je eindelijk Ditto vangen in Pokémon GO.

Ontwikkelaar Niantic Labs heeft de kaken stijf op elkaar gehouden wat betreft Ditto, terwijl gisteravond – na de Pokémon GO update van gisteren – de eerste spelers op het internet begonnen te melden dat ze Ditto hadden gevangen. Je ziet deze Pokémon echter niet op je Sightings verschijnen, want hij verschuilt zich als andere Pokémon. Zo is het het weer waard om iedere Pidgey, Rattata en Zubat te vangen, gezien het zomaar een Ditto kan zijn.

Iedereen die bekend is met Pokémon, kent waarschijnlijk het fenomeen Ditto wel. Deze Pokémon kun je vergelijken met een kameleon, gezien hij zich kan voordoen als een andere Pokémon. Duidelijk is nu dus dat je nooit meer weet of je nou daadwerkelijk de Pokémon vangt die je ziet, of dat je opeens Ditto in je lijst hebt staan.

Niantic is de afgelopen weken flink bezig geweest om Pokémon GO leuk te houden voor de huidige spelers en om afhakers terug te winnen. Zo krijg je nu elke dag XP bonussen als je een Pokémon vangt of aan een PokéStop draait, terwijl de timed events sinds Halloween uit de grond schieten. Zo kun je vanaf vandaag tot en met 30 november bij alles wat je doet dubbele XP en dubbele Stardust verwachten.

Pokémon GO kwam afgelopen zomer uit en is still going strong, ondanks dat de hype is afgenomen. Start jij Pokémon GO weer op om een Ditto te vangen?

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch