Menu Premium

Je hebt vrienden nodig om de nieuwe Hearthstone hero te unlocken

Bas Boudewijn 13/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al meer dan een jaar is Hearthstone dé shit als het gaat om online cardgames, met genoeg hero’s, kaarten en een uitgebreide campaign om tientallen uren speelplezier uit te halen. Bij al deze content komt nu nog wat meer, maar je hebt je vrienden nodig om de nieuwe Hearthstone hero te unlocken.

Sinds kort heeft Hearthstone een ‘recruit a friend’-functie, waarmee je vrienden kunt uitnodigen met jou een paar potjes Hearthstone te spelen, waarna jij kunt cashen voor dikke bonussen in de vorm van kaarten. Vanaf vandaag kunnen we voor het eerst sinds april genieten van een nieuwe hero, mits je een vriend overhaalt Hearthstone tot minstens level 20 te spelen! Haal dus al je goede Hearthstone-argumenten uit de kast voor Morgl The Oracle, de nieuwe Murloc Shaman.

Blizzard heeft alvast een argument klaarliggen, want jouw nieuwe Hearthstone-vriend krijgt op het moment dat hij inlogt meteen een Classic Hearthstone Pack voorgeschoteld! Heb je nou meer dan een goede vriend die je wel een Hearthstone-verslaving gunt? Dan krijg jij voor de vier vrienden die je daarna nog ‘recruit’ elke keer een eigen Classic Hearthstone Pack!

Zit jij te wachten op deze recruit-only hero of vind je het maar niets dat je alleen maar met de nieuwe Murloc kunt spelen als je een vriend zo ver weet te krijgen het Hearthstone-universum in te stappen? Laat het ons even weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch