Menu Premium

Japanse vacature verklapt mogelijk The Evil Within 2

Rens van Nerum 21/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is nog niets officieel bevestigd over een deeltje 2 van The Evil Within, de game die in 2014 menig gamer de schrik op het lijf joeg. Echter lijkt een vacature uit Japan toch te wijzen naar een groen licht voor The Evil Within 2.

Uitgever Bethesda had laten weten dat deel 1 goed heeft verkocht en erg goede recensies heeft mogen ontvangen. Bethesda gaf zelfs aan dat hij zo goed werd ontvangen dat een deeltje 2 zéér plausibel is. Tot op heden hebben we nog weinig gehoord over een 2e deel maar een vacature voor Psycho Break 2 (Zo heet de game in Japan) werd gepost op het forum van NeoGaF.

De vacature betreft een positie voor een vertaler voor de game en een bug reporter. De positie staat open van 10 t/m 31 oktober dit jaar wat zelfs zou kunnen betekenen dat een release aan het eind van het jaar goed mogelijk is! Dus het is goed mogelijk dat we wat Evil Within nieuws vanaf de E3 2017 kunnen gaan verwachten.

Zit jij al vanaf deel 1 te wachten op een The Evil Within 2? En is dit voor jou goed nieuws? Of is dit voor jouw niet interessant? Wij horen graag hoe jij hierover denkt in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch