Menu Premium

Japanse developer geeft vrije dag voor release Monster Hunter Rise

Dansky 24/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ken je dat gevoel? Dat je al maanden en maanden aan het wachten bent op een game. Je hebt het er constant over met je collega’s dat dit wel eens dé game van het jaar kan worden. Er is geen twijfel over mogelijk dat je de game op de release dag gaat spelen. Maar dan kijk je op de kalender. Kut. De release dag valt op een werkdag. Nou, dan maar samen met je collega’s een vrije dag opnemen.

Monster Hunter Rise zorgt voor massale aanvraag vrije dag

Bovenstaand is voor menig gamer een zeer herkenbare situatie. De vele miljoenen spelers van World of Warcraft zijn hier een goed voorbeeld van. Of de release van een nieuwe Elder Scrolls game. Was het maar zo dat er een CEO zou zijn die dit merkte en iedereen een vrije dag gaf. Van dit speciale soort CEO’s is er nu eentje opgedoken: Jack Masaki. Deze man is de CEO van VR / AR developer Mark-on. In Japan is Monster Hunter Rise een gigantische game en nu komt deze ook nog eens uit op de Nintendo Switch. Men zit dan ook al maanden te wachten op de game. De beste man merkte dat er veel aanvragen waren voor vrije dagen op vrijdag 26/09. De release date van Monster Hunter Rise.

Jij een vrije dag, en JIJ een vrije dag en ook JIJ een vrije dag!

Dus, zo dacht Misaki, dan geven we toch iedereen een vrije dag? Als al je werknemers een vrije dag aanvragen zal het voor de rest ook wel niet zo storm gaan lopen. De werknemers die nou net geen vrije dag konden aanvragen zouden ook weinig concentratie hebben. En daar heeft ‘ie natuurlijk gelijk in. We kennen allemaal het gevoel van naar de klok staren tot 5 uur slaat. En dan als Need for Speed naar huis rijden, met een verkeersboete op de koop toegenomen, om maar zo snel mogelijk een nieuw spel te kunnen spelen. Jack Masaki: van ons krijg jij een hele grote duim. Wat een held!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch