Menu Premium
Loading...

Jaag op reusachtige dino’s in Monster Hunter World

Karen Koch 13/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Monster Hunter valt in Europa en de VS misschien onder de categorie niche games, maar in andere delen van de wereld is de serie ongekend populair. Berucht om zijn moeilijkheidsgraad en de neiging om een enorm grindfest te zijn, is het succes van de games niet te miskennen. Dat is ook te zien aan het feit dat ook de PlayStation met een deel wordt verrijkt. Jaag op reusachtige dino’s in Monster Hunter World en wordt de beste Monster Hunter… In de wereld!

De trailer zelf laat vrij weinig over de game los. Er zijn dino’s, of monsters, of monsterlijke dino’s, en die moeten natuurlijk dood. Dit kan door directe aanvallen (al is dit meestal niet aan te raden) of door ze met listige tactieken in de val te lokken. Je kan jezelf camoufleren om zo ervoor te zorgen dat je niet in het oog springt. Aan je geur kan je vrij weinig doen, maar gelukkig zijn die dino’s nou ook weer niet zo slim.

Monster Hunter World is een titel waar verder nog weinig over bekend is. Gezien de naam, ‘World’, kan men er redelijkerwijs bij nadenken dat het een open, online wereld zal zijn. Of dit ook echt het geval is, valt nog niet te zeggen. Er is ook weinig aan andere details bekend, het enige wat we wijzer zijn geworden dankzij de trailer is dat we vanaf 2018 kunnen gaan jagen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch