Menu Premium

Ja, Skyrim komt echt naar de Switch

Maarten van Steijn 13/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, je lees het goed! De vraag van veel mensen is bij deze beantwoord in de presentatie afgelopen nacht: Skyrim komt echt naar de Switch. De Nintendo Switch trailer deed dit wel al sterk vermoeden. Toch was nog niet iedereen overtuigd, aangezien Bethesda, ontwikkelaar van Skyrim, de kaken stijf op elkaar hield. Maar groot feest, want The Elder Scrolls: Skyrim is dus officieel aangekondigd voor de Switch!

Deze open wereld RPG game, met zijn oorspronkelijke release op 11 november 2011, heeft op 28 oktober 2016 een remaster gekregen, waarbij alle ooit uitgegeven content voor deze game uiteraard toegevoegd is. En deze remaster gaat nu dus een port krijgen naar de Switch.

Aardig wat mensen hebben baat bij een third-party game als deze. Hoe Skyrim gaat draaien op de Switch en of mensen ook daadwerkelijk deze game wéér opnieuw willen gaan spelen, is nog maar de vraag. Met een originele release, een remaster en nu een nieuwe port, blijft er natuurlijk niet veel doelgroep meer over. Of toch wel?

Hoe kijk jij tegenover de bevestiging dat Skyrim voor de Switch uit gaat komen? Is dit voor jou een reden om de Switch aan de schaffen, of voelt het inmiddels zwaar uitgekauwd? Laat het achter in de reacties!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch