Menu Premium

J.J. Abrams: Half-Life en Portal-films zijn nog in ontwikkeling

Bas Boudewijn 14/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 22 december van dit jaar kunnen we al gaan genieten van de verfilming van Assassin’s Creed met niemand minder dan Michael Fassbender, maar voor de echte fan van gameverfilmingen is er nu nog meer goed nieuws. Films van onder andere Half-Life en Portal zijn namelijk nog altijd in ontwikkeling! Dit zei regisseur J. J. Abrams onlangs in een interview.

Terwijl Abrams vragen verwachtte over zijn nieuwste film, 10 Cloverfield Lane, was zijn ondervrager ergens anders naar op zoek. In 2013 sprak J. J. Abrams met Valve-baas Gabe Newell tijdens de jaarlijkse DICE Summit over een samenwerking op het gebied van gamefilms. Portal en Half-Life werden toen als perfecte concrete voorbeelden genoemd.

Hoewel er destijds positief werd gereageerd op deze eventuele samenwerking, is het ook sinds die DICE Summit dat we voor het laatst iets over de samenwerking te horen kregen, tot vandaag! Wanneer de films moeten verschijnen en met wie J. J. Abrams aan de films werkt, wilde de Star Wars-regisseur nog niet zeggen. Volgens Abrams hoorden we nog niks omdat het “geen opwindend nieuws” zou zijn.

Zit jij wel te wachten op Half-Life en Portal-films? Laat het ons weten in de comments!

Bron: IGN

J.J. Abrams: Half-Life en Portal-films zijn nog in ontwikkeling

J.J. Abrams: Half-Life en Portal-films zijn nog in ontwikkeling

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch