Menu Premium

Is een aankondiging van The Evil Within 3 aanstaande?

Oubaïd 03/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo vlak voor de E3 draait de geruchtenmolen op volle toeren. Zo kunnen we vandaag lekker speculeren over een potentiële derde deel uit The Evil Within-franchise van Tango Gameworks. Shinji Mekami, van Resident Evil-faam en uiteraard de regisseur van de originele The Evil Within, liet vandaag middels een tweet weten aanwezig te zijn op de E3.

Op zakenreis naar de E3…

In de desbetreffende tweet geeft Mikami aan voor een zakenreis naar de E3 af te reizen. Wij hier denken dan toch door en vragen ons af waarom hij dat nadrukkelijk wereldkundig wilde maken. Zal The Evil Within 3 uit de doeken worden gedaan? Deel twee verscheen alweer in oktober 2017, wie weet heeft het team eind dit jaar het vervolg klaarstaan. Hoewel de kans bestaat dat het om deel drie gaat, echter zou dit wel betekenen dat het team een jaar korter aan dit derde deel heeft kunnen werken dan aan deel twee, zo meldt Game Rant.

Nieuwe Dino Crisis?

Er gaan tegelijkertijd ook geruchten dat Capcom met een nieuw deel van Dino Crisis komt en dat Mikami hierbij betrokken zal zijn. Mikami was namelijk de regisseur van het eerste deel en was als executive producer betrokken bij de twee vervolgen. De geruchten dat Capcom de nieuwe Dino Crisis tijdens de presentatie van Microsoft zal tonen, in combinatie met de bevestiging dat Mikami naar de E3 komt, is voor velen genoeg om te speculeren dat de zakenreis een deal betreft voor een samenwerking met Capcom om de nieuwe Dino Crisis te ontwikkelen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het om een compleet nieuwe franchise gaat, of dat de beste man helemaal geen game gaat onthullen. Wat denken jullie? Waar kijken jullie het meest naar uit van Shinji Mikami? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch