Menu Premium

Is dit het teken dat Xbox Kojima Productions binnenkort gaat kopen?

Jan Johan Beldrok 24/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als het gaat om hardware producenten die studio’s opkopen is het momenteel een beetje silly season. De geruchten over Microsoft koopt die en Sony koopt dat vliegen ons bijna wekelijks om de oren. En we hebben weer een nieuwe roddel voor je. Een oud gerucht wat steeds maar de kop op blijft steken en waar Phil Spencer nu een nieuwe lading aan gegeven heeft. Door bij een meeting iets in de achtergrond te plaatsen. Ja, beste kijkers, zo ver gaat de gamejournalistiek vandaag de dag. We schuimen vacatures en achtergronden af op zoek naar clou’s. En dit keer wijst een logo naar een mogelijke aankoop van Kojima Productions door Xbox. Toch…

Stuk speelgoed verraad de mogelijk aankoop van Kojima Productions

Waarom denken dat Xbox op het punt staat Kojima Productions te kopen? Waarom is het internet momenteel een beetje van slag? Hou u vast. Dat komt omdat Phil Spencer, het hoofd van Xbox, onlangs speelgoed op de plank van zijn kast heeft gelegd. Dit stuk speelgoed betrof Ludens, de mascotte van Kojima Productions. Deze stond achter Spencer (zie foto bij tweet), vlak naast een Xbox-logo. Dan is 1 + 1 = 2 toch?

Gaat Xbox nu ook Nintendo en Ubisoft kopen?

Okay, helemaal ondenkbaar is deze veronderstelling niet. Xbox-fans zijn inmiddels getraind om het kantoor van Spencer te analyseren. Vorig jaar stond de Xbox Series S bijvoorbeeld al op de achtergrond van een stream maanden voordat de console officieel werd aangekondigd. En mensen hebben ook wel eens aanwijzingen voor de aankoop van Bethesda gezien. Maar het kantoor van Spencer bevatte deze week ook het schedelmasker van Watch Dogs Legion en een Nintendo Switch. Dus worden Ubisoft en Nintendo nu ook gekocht? Of zijn deze aanwijzingen enkel bedoeld als een slim rookgordijn… Phil Spencer maakt het leven in ieder geval spannend. En dat kunnen we in de tijden van de lockdown best goed gebruiken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch