Menu Premium
Loading...

IronFall Invasion verschijnt in februari voor 3DS

Jeroen Wiersma 14/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een fast-paced shooter voor de 3DS en New 3DS? 60 FPS? Klinkt dat even interessant. Check deze trailer van IronFall Invasion die is getoond vandaag tijdens Nintendo Direct en zal gaan verschijnen in februari.

Knallen met zes spelers, zowel lokaal als online, moet vanaf volgende maand mogelijk zijn door de handen van de ontwikkelaar V.D.dev. Het draait om snelle actie vanuit third-person perspectief, met wapens die je allemaal bekend voor komen, zoals machinegeweren, shotguns en snipers. Daarnaast biedt de game ook een singleplayer campaign in een sciencefiction-setting. Mechs zijn daarin bijvoorbeeld geen zeldzame tegenstanders.

IronFall Invasion verschijnt voor de 3DS en er is rekening gehouden met de controls voor de New 3DS. Voor zo’n shooter is het gevoel natuurlijk erg belangrijk. Hoe goed zijn de groottes van de maps in combinatie met het aantal spelers? Hoe kampeeronvriendelijk is de game? Nog veel onbeantwoorde vragen, waar we vast meer informatie over zullen ontvangen op weg naar de release. Februari verschijnt de game via de eShop.
IronFall Invasion verschijnt in februari voor 3DS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch