Menu Premium

iOS-versie BioShock kan niet meer gedownload worden

Rik Koning 24/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De BioShock-port voor de iPhone en iPad kan niet meer gedownload worden. De port had al problemen sinds de release van iOS 8.4 op 30 juni. Voor alle gebruikers die deze, of een nieuwere versie van iOS gebruikten, was de game niet meer speelbaar. 2K Games had eerder een patch beloofd die deze problemen zouden moeten gaan verhelpen, maar het lijkt er niet op dat ze zich aan die belofte zullen houden.

De originele BioShock kwam uit in 2007 en was een groot succes. Het was de op twee na best verkochte game voor de Xbox 360, waarna 2K China de graphics van de game downgrade en hem uitbracht op iOS, in combinatie met een nieuwe touchscreen-bediening. De port kreeg echter met zeer negatieve kritieken te maken bij de release. Zo vond men de game te prijzig en werkten de controls alles behalve lekker.

Een speler zette de reactie van een service medewerker online, waarin te lezen was dat de game inderdaad niet meer beschikbaar is voor iOS en dat dit een beslissing was van de ontwikkelaar. Het vervelende is dat de game zelfs niet meer te downloaden is voor mensen die de game al gekocht hebben. Spelers die een refund willen kunnen volgens de medewerker contact opnemen met Apple. Kan jij je inleven in de aanpak van 2K, of had de game gewoon online moeten blijven? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Eurogamer

iOS-versie BioShock kan niet meer gedownload worden

iOS-versie BioShock kan niet meer gedownload worden

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch