Menu Premium

Inversion uitgesteld tot juli

Gamekings Redactie 26/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zwaartekracht buigende third-person shooter Inversion is uitgesteld tot juli. Dit is niet de eerste keer dat we moeten wachten op Inversion, afgelopen maart werd ook al bekend gemaakt dat de game wat vertraging zou oplopen.

Inversion stond gepland om op 8 juni in de winkels te verschijnen, maar gaat dit helaas niet halen. Saber Interactive, de ontwikkelaar, heeft bekend gemaakt dat ze genoodzaakt zijn om de game voor de PlayStation 3 en Xbox 360 naar juli uit te stellen. Wanneer de PC-versie van de game uitkomt is helemaal een raadsel, die draagt namelijk het TBA (to be announced) label. In maart liet Saber Interactive weten dat de vertraging hen de mogelijkheid gaf om de game beter te maken. Waarom de game nu nogmaals vertraagd is, blijft een beetje vaag. In een statement laat Saber Interactive weten dat ze de extra tijd goed kunnen gebruiken: “The extra development time for Inversion affords the team the opportunity to create an enjoyable and engaging third-person shooter experience with a comprehensive multiplayer component, including extensive competitive and co-operative modes.”

Het regent vertragingen in gamesindustrie. Gelukkig voor de third-person shooter fan blijft Inversion (hopelijk) nog binnen 2012 en kan je van de zomer lekker gaan kloten met de zwaartekracht.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch