Menu Premium

Instrumenten voor Rock Band 4 bevatten geen nieuwe features

René Janssen 11/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Officieel is het nog niet bevestigd door uitgever Harmonix zelf, maar volgens berichten in EDGE Magazine zullen de Rock Band 4-instrumenten geen nieuwe features bevatten. De vormgeving van bestaande instrument-randapparatuur zal ook niet verschillen ten opzichte van eerdere delen binnen de franchise.

Volgens EDGE zullen de nieuwe instrumenten, die gefabriceerd zullen worden door Mad Catz, in Rock Band 4 geen nieuwe features bevatten ten opzichte van de voorgaande controllers. Tevens zullen ze dezelfde Stratocaster look en vorm behouden, iets wat ongetwijfeld aan de goede relatie tussen ontwikkelaar Harmonix en gitaar-fabrikant Fender zal liggen.

Het artikel in Edge vermeldt ook dat Rock Band 4 backwards-compatible zal worden gemaakt met de al bestaande instrumenten. Niet duidelijk is of dat ook geldt voor de instrumenten die zijn ontworpen voor concurrent Guitar Hero. Een uitzondering hierop is Rock Band 3’s Keytar instrument, aangezien Rock Band 4 zich alleen gaat richten op gitaar, bass, drum en zang. De keytar wordt in Rock Band 4 niet langer ondersteund

Rock Band 4 beleeft zijn release later dit jaar op PlayStation 4 en Xbox One. Harmonix zei eerder dat een release op de Wii U en PC niet mogelijk is, omdat Harmonix deze game naar eigen zeggen met beperkte middelen maakt. Rock Band 4 is namelijk het eerste deel in de franchise dat Harmonix zelf uitgeeft, omdat Viacom en Electronic Arts niet langer betrokken zijn bij de franchise. Je zou dus kunnen zeggen dat Rock Band 4 een indie-game is.

Bron: VideoGamer

Instrumenten voor Rock Band 4 bevatten geen nieuwe features

Instrumenten voor Rock Band 4 bevatten geen nieuwe features

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch