Menu Premium

Insomniac’s Spider-Man komt dit jaar uit op de PS4

Jeroen Wiersma 03/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan het begin van dit jaar kwam Sony met een video waarin ze lieten zien welke games je allemaal kon verwachten als PS4 exclusives in 2017. Eén van de grote afwezigen daarbij was onze grote vriend Peter Parker die ons afgelopen zomer op de E3 met een vette trailer wist te verrassen. Komt die game dan niet uit in 2017? Jawel, Insomniac’s Spider-Man komt dit jaar uit op de PS4!

Ryan Penagos, Vice President en Executive Editor van Marvel Digital Media, heeft dit in een stream bevestigd met zijn volgende vrij vertaalde uitspraak: “Er zit zelfs meer aan te kopen in 2017, zoals Spider-Man die voor de PlayStation 4 verschijnt en Marvel vs. Capcom: Infinite die verschijnt voor de Xbox One, PlayStation 4 en de PC.”

De trailer die we op de vorige E3 hebben gezien zou bestaan uit gameplay-beelden. Laten we hopen dat de Gamekings deze zomer op de volgende E3 zelf de webben uit de mouwen mogen gaan steken, tussen de wolkenkrabbers van New York kunnen slingeren en kunnen ervaren of Insomniac’s Spider-Man de verwachting van een echt lekkere Spidey-game waar kan maken. Wat verwacht jij?

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch