Menu Premium

Insomniac kondigt twee games aan voor Oculus Rift

Rik Koning 18/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een mooie dag voor de virtual reality-liefhebbers! Insomniac Games, onder andere bekend van de Ratchet & Clank en Resistance-series, heeft namelijk een hoop aankondigingen gedaan. Afgelopen zomer kondigde de studio al aan met Edge of Nowhere – een eigen IP exclusief voor de Oculus Rift – bezig te zijn, maar er komt nog veel meer aan!

Zo kun je onder dit item twee trailers van nieuw aangekondigde VR-titels bekijken. De eerste is van de game Feral Rites, een adventure-brawler waarbij spelers in een wild beest kunnen transformeren en zich op die manier een weg door de wildernis moeten banen. De tweede trailer is van The Unspoken, een actiegame die gebruik gaat maken van de Oculus Touch en waarin spelers magische krachten kunnen gebruiken om met andere tovenaars te verslaan.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Insomniac nog een trailer voor ons in petto. In tegenstelling tot de andere games waar ze op dit moment aan werken, gaat het hier niet om een VR-game. Song of the Deep is een 2D adventure game, waarin een jong meisje op zoek gaat naar haar verloren vader en daarbij de dieptes van een oceaan moet verkennen. De game komt uit op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Tot slot kwam Insomniac ook nog met een releasedatum voor voor VR-game Edge of Nowhere, welke zal uitkomen op 6 juni. Overigens is ook van de andere games bekend wanneer we ze ongeveer kunnen verwachten: Feral Rites komt uit in de herfst, The Unspoken in november en Song of the Deep op 12 juli, allemaal nog dit jaar.

Dus waar wacht je nog op? Ga die trailers checken!

Feral Rites

The Unspoken

Song of the Deep

Insomniac kondigt twee games aan voor Oculus Rift

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch