Menu Premium
Loading...

inSIDE Sucker Punch Make it Rain Video

Gamekings Redactie 27/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De trailers van inFamous: Second Son getuigden al van grote aandacht voor detail, iets waarvoor ontwikkelaar Sucker Punch zeker wat kudo’s verdient. De studio die exclusief voor Sony ontwikkelt laat maar al te graag zien hoeveel werk er gaat zitten in het geloofwaardig weergeven van de stad waar de game zich afspeelt in de inSIDE Sucker Punch Make it Rain Video.

Met het verschijnen van de Wii U en de PlayStation 4 is de nieuwe current-gen zo goed als gevestigd. Alleen de Xbox One is nog niet officeel in Nederland te verkrijgen. Ondanks dat we met de eerste golf games kwijlend aan onze tv gekluisterd zitten, zijn het vaak de latere golven games die de hoge prijs van een nieuwe console kunnen rechtvaardigen. Een nieuwe generatie consoles brengt doorgaans ook een vooruitgang op grafisch niveau. In de categorie ‘games die ons als graphics-geile maniakken laten kwijlen’ is de PlayStation 4-exclusive inFamous: Second Son een prominente aanwezigheid. Het is een open-wereld sandbox-game waarbij je de met bovennatuurlijke krachten uitgeruste Delsin Rowe de stad Seattle op z’n kop mag gaan zetten.

Om zo’n open wereld geloofwaardig aan te laten voelen, besteedt Sucker Punch heel veel aandacht aan de karakteristieken van de stad Seattle. Van de speling van het licht op verschillende voorwerpen en materialen tot aan misschien wel het meest karakteristieke aan de stad, namelijk dat het daar nogal vaak met bakken uit de lucht komt zetten.

In de inSIDE Sucker Punch Make it Rain Video vertellen de ontwikkelaars met trots hoe het regenwater op realistische wijze van de muren afdruipt en hoe regenplassen op het wegdek niet van echt te onderscheiden zijn. Dat weten zij maar al te goed, want hun studio ligt nabij de stad in kwestie. De ontwikkelaars zelf kennen de stad op hun duimpje, wat terug te zien moet zijn in inFamous: Second Son.

Dat het er oogverblindend fraai uitziet valt niet te ontkennen, maar uiteindelijk valt of staat de game met de gameplay. Om erachter te komen of het de uiteindelijke gameplay zich op gelijk niveau met de graphics bevindt, moeten we nog even geduld hebben. inFamous: Second Son verschijnt namelijk op 21 maart voor de PlayStation 4. Wel check je hier of het er wreed uit gaat zien!

inSIDE Sucker Punch Make it Rain Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch