Menu Premium
Loading...

Injustice 2 trailer introduceert Harley Quinn en Deadshot

Mark Hoogland 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen juni konden we je al trakteren op de vette trailer voor Injustice 2, de superhero brawler die je laat knokken met tal van karakters uit het DC-universum. Vandaag komen uitgever Warner Bros. en developer NetherRealm Studios met een nieuwe Injustice 2 trailer, waarin Harley Quinn en Deadshot de hoofdrol spelen.

Beide karakters maken momenteel de bioscopen onveilig in Suicide Squad, dus mogelijk heb je ze de afgelopen weken al in actie gezien. Harley Quinn, het geflipte liefje van The Joker, was al een speelbaar character in Injustice: Gods Among Us uit 2013, terwijl high tech assassin Deadshot zijn debuut maakt – als we de mobiele versie van Injustice even niet meerekenen.

Harley en Deadshot zijn slechts twee van de vele DC-characters die je in Injustice 2 zult kunnen spelen. En alsof die keuze al niet groot genoeg is, zijn ze ook allemaal naar smaak te tweaken middels unieke gear, outfits en manier van vechten. Bovenstaande trailer laat bijvoorbeeld al meerdere kittige pakjes uit de garderobe van Harley zien. Yay!

Injustice 2 wordt op z’n vroegst in 2017 verwacht en komt uit op Xbox One, PlayStation en iOS/Android. Tot die tijd zullen we waarschijnlijk nog veel van dit soort character trailers voorbij zien komen. Wie wil jíj in actie zien?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch