Menu Premium

inFAMOUS zou in de toekomst in andere tijden kunnen gaan afspelen

Karim Shehata 24/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Assassin’s Creed-serie heeft in de afgelopen jaren al onder meer Jeruzalem, Rome en zelfs het Caribische gebied aangedaan. Het lijkt er echter op dat deze franchise straks niet meer de enige serie is die de hele wereld rondgaat, want inFAMOUS zou in de toekomst in andere tijden kunnen gaan afspelen. Dit zegt director Nate Fox tegen OPM.

Dat de serie nog niet aan zijn einde is gekomen met het vorige week vrijdag verschenen inFAMOUS: Second Son was eigenlijk wel duidelijk. De game werd over het algemeen goed tot zeer enthousiast ontvangen en is op het moment zelfs de bestverkopende game in het Verenigd Koninkrijk. Opvallend is natuurlijk wel dat director Nate Fox nu al wat ideeën voor een eventueel vervolg op straat gooit, want het lijkt hem geen slecht idee om de BioShock- en Assassin’s Creed-serie te volgen wat betreft het veranderen van locaties en personages. “Assassin’s Creed is een geweldig voorbeeld”, aldus Fox. Het is net zoals met BioShock en BioShock Infinite: alhoewel het verschillende games zijn met andere personages en een andere wereld, kun je zien dat het dezelfde games zijn”, aldus Fox. Hij ziet deze aanpak ook wel zitten voor de inFAMOUS-serie.

Over inFAMOUS: Second Son had de man ook nog wat te zeggen: “Dit is het verhaal van Delsin in een nieuwe stad met andere en nieuwe krachten. Het gaat om zijn avontuur. In de toekomst kunnen andere inFAMOUS-games natuurlijk wel gaan over andere personages en andere werelden”, aldus Fox. Onduidelijk is dus nog wat het lot is van de franchise, maar voorlopig gaat het in ieder geval lekker met de verkoop van inFAMOUS: Second Son. Het blijft overigens niet alleen bij de verkoop, want ook de game zelf wordt zoals gezegd lekker ontvangen in de wereld. Is inFAMOUS: Second Son dan de game die PlayStation 4-bezitters voorlopig zoet gaat houden in de honger naar meer triple-A next-gen titels voor het platform? Dat is iets wat de nabije toekomst zal moeten uitwijzen.

inFAMOUS zou in de toekomst in andere tijden kunnen gaan afspelen

inFAMOUS zou in de toekomst in andere tijden kunnen gaan afspelen

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch